Poštovani poslovni partneri,

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo građevinsku firmu UNIGRADNJA D.D. SARAJEVO.

Osnovana je 1973. godine u Sarajevu u Bosni i Hercegovini, a prva je firma ove veličine i iz ove oblasti koji je 100% privatizirana u Bosni i Hercegovi. Posjeduje dugogodišnju tradiciju uspješnog i ozbiljnog poslovnog partnera na poslovima projektovanja, izgradnje, rekonstrukcije i adaptacije javnih, stambenih, poslovnih, zdravsvenih, industrijskih i drugih objekata, kao i revitalizacije kulturno-historijskih spomenika. Zapošljava tim mladim stručnjaka i oko 200 radnika građevinske struke i raspolaže na visokokvalitetnom mehanizacijom. Uspjehe na tržištu temelji zahvaljujući kvalitetnom izvođenju radova i maksimalnom poštivanju ugovorenih rokova.

Unigradnja d.d. Sarajevo je 08.08.2001. izvršila certificiranje sistema upravljanja kvalitetom prema međunarodnom standaru ISO 9001:2008.

Želja nam je da objektivno prikažemo ono što smo izgradili, jer su naši objekti ujedno i naša najbolja reklama. Imajte strpljenja i pročitajte stranice koje su pred Vama, poslije toga sigurno nećete tražiti drugog partnera za izgradnju.

O_nama