Nova_web_stranica

Redizajnirana web stranica

Predstavljamo Vam novu, redizajniranu web stranicu, na kojoj možete detaljno pogledati projekte koje smo do sada uradili, projekte koje trenutno radimo, te aktuelnosti iz kompanije.

1

Potpisan Ugovor o izgradnji 14. i 15. etaže CMB-a

Danas je u Institutu za naučnoistraživački rad i razvoj (NIR) održana konferencija povodom potpisivanja Ugovora između KCUS-a i “Unigradnje” d.d. Sarajevo kao izvođača radova. Naime, u sklopu Centralnog medicinskog bloka uskoro bi trebala početi izgradnja 14. i 15. etaže, na ukupnoj površini od 1732 m2 na etaži 14. te 550 m2 na etaži 15.

Detaljnije

vijecnica

Obnova kulturnog blaga novcem EU: Milioni za vijećnice u Sarajevu i Novom Gradu

EU donirala je danas pet miliona eura za obnovu Vijećnice u Sarajevu i 950.000 eura za obnovu Vijećnice u Novom Gradu, a sredstva su obezbijeđena iz IPA fondova 2009. i 2010.

Dokument podrške EU BiH u oblasti obnove kulturnog nasljeđa putem obnova vijećnica u Novom Gradu i Sarajevu potpisali su ministar civilnih poslova BiH Sredoje Nović, šef Delegacije EU u BiH Peter Sorensen, gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen, načelnica opštine Novi Grad Snježana Rajilić, te predstavnici izvođača radova.

Detaljnije